Skitopisi

Druga priča o Krškom - iće i piće

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 10 Veljača 2017
Krsko 2 0


Samo pola sata od Zagreba smjestio se mali gradić i općina Krško. Mjesto koje je nekad bilo poznato samo kao industrijski gradić u kojem se nalazi jedina nuklearna centrala u ovom dijelu svijeta, a danas je Krško lijepo, malo mjesto po mjeri čovjeka koje sigurno zaslužuje turističko - gastronomski posjet ...

Opširnije: Druga priča o Krškom - iće i piće

Prva priča o Krškom - turizam

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Foto reportaže
Objavljeno: 08 Veljača 2017
Krsko 1 0


Samo pola sata od Zagreba smjestio se mali gradić i općina Krško. Mjesto koje je nekad bilo poznato samo kao industrijski gradić u kojem se nalazi jedina nuklearna centrala u ovom dijelu svijeta, a danas je Krško lijepo, malo mjesto po mjeri čovjeka koje sigurno zaslužuje turistički posjet ...

Opširnije: Prva priča o Krškom - turizam

Kome treba voda u boci?

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: 5 do 12
Objavljeno: 19 Prosinac 2016

Voda

Video koji sam sve kaže.

Opširnije: Kome treba voda u boci?

Gastroadvent u Splitu 2016 - četvrta adventska svijeća

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 19 Prosinac 2016
Gastroadvent 2016 4 0

Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih  običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Četvrta adventska svijeća zapaljena je u  uglednom restoranu Zrno Soli u Uvali baluni 8 u Splitu. Zapaljena je svjeća mira i nazdravljena uz suhi martini.

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2016 - četvrta adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2016 - treća adventska svijeća

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 12 Prosinac 2016
gastroadvent 3 0

Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih  običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Treća gastroadventska nedjelja bila je posvećena neuobičajenim jelima na temu maslina i maslinovog ulja - kobasice od ribe sa crnim maslinama, torta od maslina ...

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2016 - treća adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2016 - druga adventska svijeća

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 05 Prosinac 2016
gastroadvent 2016 2 0

Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih  običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane.

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2016 - druga adventska svijeća

Gastroadvent u Splitu 2016 - prva adventska svijeća

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastro reportaže
Objavljeno: 28 Studeni 2016
gastroadvent 2016 1 0


Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih  običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Prvu adventsku svijeću  na našem gastro adventskom vijencu zapalili su  novinari Internet portala u prvu advetsku nedjelju 27.11.2016.g.  u restauranu hotela Consul.

Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2016 - prva adventska svijeća

Mađarski gastronomski putopisi - vinarije mađarske Baranje

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 23 Studeni 2016

pecuh 3 0

 Posljednje druženje Gastronauta u 2016.g. bilo je ujedno i prvo veliko druženje izvan Hrvatske, ali opet u društvu Hrvata. Mjesto druženja je bio grad Pečuh i njegova okolica, a domaćini Turistička zajednica Mađarske i hrvatski konzulat u Pečuhu. Pečuh i njegovo okolicu, a posebno Pečuh kao zanimljivu vinsku regiju prikazati ćemo u tri foto reportaže: Treća govori o vinarijama mađarske Baranje.

Opširnije: Mađarski gastronomski putopisi - vinarije mađarske Baranje

Mađarski gastronomski putopisi - gastronomija okolice Pečuha

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 22 Studeni 2016

pecuh 2 0

 Posljednje druženje Gastronauta u 2016.g. bilo je ujedno i prvo veliko druženje izvan Hrvatske, ali opet u društvu Hrvata. Mjesto druženja je bio grad Pečuh i njegova okolica, a domaćini Turistička zajednica Mađarske i hrvatski konzulat u Pečuhu. Pečuh i njegovo okolicu, a posebno Pečuh kao zanimljivu vinsku regiju prikazati ćemo u tri foto reportaže: Druga govori o zanimljivostima u okolici Pečuha..

Opširnije: Mađarski gastronomski putopisi - gastronomija okolice Pečuha

Mađarski gastronomski putopisi - Pečuh

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: Gastronauti
Objavljeno: 21 Studeni 2016

pecuh 1 0

 Posljednje druženje Gastronauta u 2016.g. bilo je ujedno i prvo veliko druženje izvan Hrvatske, ali opet u društvu Hrvata. Mjesto druženja je bio grad Pečuh i njegova okolica, a domaćini Turistička zajednica Mađarske i hrvatski konzulat u Pečuhu. Pečuh i njegovo okolicu, a posebno Pečuh kao zanimljivu vinsku regiju prikazati ćemo u tri foto reportaže: Prva govori o Pečuhu.

Opširnije: Mađarski gastronomski putopisi - Pečuh

Kazan u dvije slike - što jedu u Tatarstanu

  • Ispis
  • E-mail
Detalji
Kategorija: FIJET putopisi
Objavljeno: 20 Listopad 2016

Kazan hrana 0

Domaćin kongresa FIJET-a (svjetske udruge turističkih novinara i pisaca u turizmu) 2016. godine bila je Rusija. Nakon kongresa u Moskvi domaćin je organizirao postkongresnu stručnu turu u osmi po veličini grad Ruske Federacije - grad Kazan, glavni grad Republike Tatarstan, ali grad koji je ukazom 2009.g. proglašen 'trećim glavnim gradom Ruske Federacije'. Impresije s putovanja u Kazan prenosimo u dvije slike. Prva se bavila turističkim znamenitostima Kazana i okolice, a ova druga tatarskim jelima ...

Opširnije: Kazan u dvije slike - što jedu u Tatarstanu

Stranica 7 od 8

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 6
  • 7
  • 8
  • Nalazite se ovdje:  
  • Naslovnica

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Vinski podrum 2017

Registracija

  • Zaboravili ste korisničko ime?
  • Zaboravili ste lozinku?

Povratak na vrh

© 2021 Skitopisi