Biser mora 2018 - radionice
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2879
Vrlo važna događanja na Biseru mora 2018 bile su radionice. Sva tri dana natjecanja 21. - 23.3.2018. od 10 sati ujutro do 19 sati na sentralnom prezentacijskom mjestu, ali i u drugim salama Hotela Supetrus održavale su se brojne radionice i prezentacije. Neke od njih zabilježili smo u foto reportaži ...
Biser mora 2018 - natjecanje u kuhanju rižota
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2998
Posebnu pažnju na Biseru mora 2018. privuklo je natjecanje u kuhanju rižota. Sudjelovala su čak 22 natjecatelja, od kojih je bilo 7 zlata ...
Biser mora 2018 - natjecanje
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2663
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede preko 300 profesionalnih kuhara. Godina 2018. je bila posebno zanimljiva ...
Natjecanje najboljih kuhara regije IKKER 2018
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 2759
U organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), okupilo je u makarskom hotelu ‘Miramare’ deset kuharskih prvaka iz Italije, Hrvatske, Crne Gore, Srbije i Makedonije na četvrtom izdanju Interregionalnog natjecanja kuhara regije – IKKER 2018.
Ljubavna večera
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 5111
Restoran Zrno soli, Podravka, SoriaNatural i nutricionistica Olja Martinić osmislili su Ljubavnu večeru koja održala u Splitu 12.veljače 2018.godine ...
Večer tartufa u restoranu Kadena
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 3828
Ima li većeg afrodizijaka od tartufa? restoran kadena je imao to na umu organiziravši u suradnji sa Zigante tartufi i Medea vinima večer tartufa ...
Adriatic Gastro Show 2018 -kuharske prezentacije
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 4329
Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po četvrti put održava u Splitu. Osim izlagačkog dijela, kao i uvjek na Adriatic gastro Show, bogat je i popratni program, a posebno kuharske prezentacije ...
IKKER 2018 - konferencija za tisak
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 2805
Četvrto izdanje Interregionalnog kupa kuhara europskih regija - IKKER 2018 u organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER) dovodi u Makarsku deset vrhunskih chefova koji su na raznim natjecateljima u svojim državama osvojili prva mjesta i ovim se bore za titulu "najboljeg kuhara regije". Danas je u prostorijama ŠKMER-a bila konferencija za tisak ...
Prva tematska večer Nikole Eterovića u restoranu Kadena
- Detalji
- Foto reportaže
- Hitova: 2875
U Splitu je u tijeku kuharski prelazni rok, a jedan od prelaza je dolazah chefa Nikole Eterovića u restoran Kadena.
Opširnije: Prva tematska večer Nikole Eterovića u restoranu Kadena
Gastroadvent u Splitu 2017 - četvrta adventska svijeća
- Detalji
- Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 3707
Ovogodišnji Gastroadvent u znaku je masline i kamilice. Ove dvije posebne biljke cvjetaju u ljeto, cvjetovi su im bijele boje. Kod masline koristimo plod dok kod kamilice koristimo cvijet. Samo u Gastroadventu spojene su ove dvije biljke koje po znanstvenim tvrdnjama: umanjuj upalne procese; umiruje; otklanja grčeve; smanjuje povišen kolesterol; detoksicira ... Četvrtu adventsku svijeću na splitskom gastro-adventskom vijencu zapalili su novinari radio postaja, na sunčani Badnjak, 24. prosinca 2017. godine u 14 sati u prestižnom restoranu Zrno Soli ...
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017 - četvrta adventska svijeća
Dioklecijanova amfora 2017. - kuhanje gregade
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 4368
Dioklecijanova amfora je natjecanje kuhara koje se održava u Splitu u organizaciji SKMER-a (Udruge šefova kuhinje mediteranskih i europskih regija) i okuplja kuhare iz svih djelova Hrvatske. Ove su se godine uz natjecanje profesionalnih kuhara, i amaterski kuhari, predstavnici medija takmičili u kuhanju gregade ...
Stranica 8 od 12