SKITOPISI

  1. Nalazite se ovdje:  
  2. Naslovnica

Vinski podrum 2017

Detalji
Foto reportaže
20 Svi 2017
Hitova: 8480

vinski 2017 0

U Dioklecijanovim podrumima održan je Peti vinski podrum Slobodne Dalmacije - susret vinara i ljubitelja vina u prostoru koji se samo zamisliti može. Osim mogućnosti kušanja vrhunskih vina hrvatskih proizvođaća, posebnost Vnskog podruma Slobodne Dalmacije je u radionicama kojima se popularizira vinarstvo i vinogradarstvo Dalmacije. Kako je bilo ove godine na radionicama pogledajte u našoj foto reportaži ...

Opširnije: Vinski podrum 2017

Biser mora 2017 - Gastro radionice

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
13 Travanj 2017
Hitova: 5663

Brac 2 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Ova je reportaža posvećena upravo njima ...

Opširnije: Biser mora 2017 - Gastro radionice

Biser mora 2017 - Master Class

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
12 Travanj 2017
Hitova: 4536

Brac 3 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Konačno trećeg su dana nastupili finalisti - najbolji među najboljima  ...

Opširnije: Biser mora 2017 - Master Class

Biser mora 2017 - 2. dan

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
07 Travanj 2017
Hitova: 4045

Brac 2 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Kako je bilo tijekom drugog dana natjecanja seniora pogledajte u kratkoj foto reportaži ...

Opširnije: Biser mora 2017 - 2. dan

Biser mora 2017 - 1.dan

Detalji
Biser mora i Grand Gourmet
06 Travanj 2017
Hitova: 5750

brac 1 0

XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od  06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to  ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Kako je bilo danas tijekom prvog dana natjecanja pogledajte u kratkoj foto reportaži ...

Opširnije: Biser mora 2017 - 1.dan

Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica

Detalji
Gastronauti
02 Travanj 2017
Hitova: 11746

Rogoznica 2 0

 Za prvo druženje Gastronauta u 2017.g. izabrana je Rogoznica - turističko mjesto šibenske rivijere u suorganizatori su bili Marina Frapa, restoran Atrium i TZ Rogoznice. U dvije foto reportaže prikazati ćemo što se u Rogoznici može vidjeti, ali dati kratki prikaz rogozničke gastronomske scene. Prva je o domaćinu Marini Frapa ...

Opširnije: Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica

Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa

Detalji
Gastronauti
01 Travanj 2017
Hitova: 11815

Rogoznica 0

 Za prvo druženje Gastronauta u 2017.g. izabrana je Rogoznica - turističko mjesto šibenske rivijere u suorganizatori su bili Marina Frapa, restoran Atrium i TZ Rogoznice. U dvije foto reportaže prikazati ćemo što se u Rogoznici može vidjeti, ali dati kratki prikaz rogozničke gastronomske scene. Prva je o domaćinu Marini Frapa ...

Opširnije: Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa

Dani malostonskih kamenica 2017.g. u Malom Stonu ...

Detalji
Foto reportaže
20 Ožujak 2017
Hitova: 4445

Kamenice 0

Kamenice su najbolje u mjesecima koji u svom rimskom imenu imaju slovo r, a od svih njih mjesec Martus - ožujak ima posebno mjesto. Zbog toga se u najbližu subotu danu Sv.Josipa 19.ožujka, u Malom Stonu održava prava fešta kamenica. Kako je bilo ove godine pogledajte u reportaži na novom Morskom prascu ...

Opširnije: Dani malostonskih kamenica 2017.g. u Malom Stonu...

Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu

Detalji
Foto reportaže
06 Ožujak 2017
Hitova: 5675

aspira 0

U petak 3.ožujka 2017.g. u Splitu je otvoren novi suvremeni edukacijsko kuharski praktikum Visoke škole za turistički i sportski menedžment Aspira. Novo otvorenbi praktikum je sigurno jedan od najsuvremenijih praktikuma u našem dijelu svijeta, a otvaranje je pratila i gastronomska prezentacija instruktora i studenata studija Gastronomije ...

Opširnije: Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu

Splitski polumaraton 2017

Detalji
Foto reportaže
26 Veljača 2017
Hitova: 3656

polumaraton 0

U Splitu je danas održan 17. splitski polumaraton na kojem se sudjelovalo 490 trkača - 332 muškarca i 158 žena. Na cilj ih je došlo 428 - 295muškaraca i 133 žene ...

 

Opširnije: Splitski polumaraton 2017

KONEKT u WIP Cooworking prostoru u Splitu

Detalji
Foto reportaže
25 Veljača 2017
Hitova: 3759

konekt 0

U Splitu je održan prvi KONEKT Split - druženje splitskih expata, osoba s privremenim ili trajnim boravištem u Splitu s  lokalnim poduzetničkim, ugostiteljskim i kulturnim sektorom. 

Opširnije: KONEKT u WIP Cooworking prostoru u Splitu

Stranica 11 od 13

  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Gastroadvent u Splitu
  • Biser mora i Grand Gourmet
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • Putopisi
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Prevođenje

hrbgcsdanlenfifrdeeliwhugaitmkplptroskslessv

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Jadranske tune za japanske gurmane
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Ekologija - Feel it, don't kill it !
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze
  • Putopisi - Svjetionici Portugala
  • Putopisi: Krug Španjolskom - morski dio Hrvatskom Čigrom
  • Putopisi - Istanbul - 1. dio - Prvi susret s gradom

Posljednje objavljeni članci

  • Taste of Vitality (Okus vitalnosti) - Mali Lošinj
  • Biser mora 2025. - predavanje: Umjetna inteligencija u kulinarstvu i gastronomiji – što je novo u godinu dana?
  • 15 godina Gastroadventa u Splitu 2015. - 2024.g.
  • Gastroadvent u Splitu 2024. - četvrta adventska svijeća
  • Humanitarna modna revija "Flamingo Christmas"

YouTube kanal Skitopisa

YouTube kanal Skitopisa sa svim kratkim filmovima.

Copyrights

Copyright © 2025 Skitopisi. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatni softver objavljen pod GNU Općom Javnom Licencom.