SKITOPISI

  1. Nalazite se ovdje:  
  2. Naslovnica
  3. Škola brodskog kuhanja
Članci
Naziv Datum kreiranja
Škola brodskog kuhanja - Uvod 08 Travanj 2000
Škola brodskog kuhanja - Kako opremiti brodsku kuhinju 16 Lipanj 2000
Škola brodskog kuhanja - Nabavljanje namirnica 06 Kolovoz 2000
Škola brodskog kuhanja - Osnovni recepti i prijedlozi jelovnika 15 Kolovoz 2000
Škola brodskog kuhanja - Spremanje i čuvanje namirnica 12 Rujan 2000
Škola brodskog kuhanja - Kuhinja Hrvatske čigre 02 Prosinac 2000
Škola brodskog kuhanja - Kako se hraniti kada je more nemirno 18 Ožujak 2001
Škola brodskog kuhanja - Svemogući lonac 04 Srpanj 2001
Škola brodskog kuhanja - Kako na brodu nahraniti 16 ljudi 26 Kolovoz 2001

Izbornik

  • Naslovnica
  • Gastro priče
  • Gastro reportaže
  • Gastronauti
  • Gastroadvent u Splitu
  • Biser mora i Grand Gourmet
  • Škola brodskog kuhanja
  • Foto reportaže
  • Putopisi
  • FIJET putopisi
  • 5 do 12
  • Zašto Skitopisi

Prevođenje

hrbgcsdanlenfifrdeeliwhugaitmkplptroskslessv

Najčitanije

  • Eseji o kuhanju - Slane srdele i slani inčuni
  • Jadranske tune za japanske gurmane
  • Eseji o kuhanju - Bakalar III dio
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
  • Rogoznički gastronomski putopisi - Rogoznica
  • Ekologija - Feel it, don't kill it !
  • Šibenski brudet od bakalara na način tete Joze
  • Putopisi - Svjetionici Portugala
  • Putopisi: Krug Španjolskom - morski dio Hrvatskom Čigrom
  • Putopisi - Istanbul - 1. dio - Prvi susret s gradom

Posljednje objavljeni članci

  • Taste of Vitality (Okus vitalnosti) - Mali Lošinj
  • Biser mora 2025. - predavanje: Umjetna inteligencija u kulinarstvu i gastronomiji – što je novo u godinu dana?
  • 15 godina Gastroadventa u Splitu 2015. - 2024.g.
  • Gastroadvent u Splitu 2024. - četvrta adventska svijeća
  • Humanitarna modna revija "Flamingo Christmas"

YouTube kanal Skitopisa

YouTube kanal Skitopisa sa svim kratkim filmovima.

Copyrights

Copyright © 2025 Skitopisi. Sva prava zadržana.
Joomla! je besplatni softver objavljen pod GNU Općom Javnom Licencom.