Tjestenina s butargom - jednostavno jelo puno morskih okusa
|
28 Prosinac 2023 |
Lastovski brudet od jastoga bez jastoga
|
26 Prosinac 2023 |
Aljaška kolja - dobra i jeftina zamjena za skupi bakalar
|
19 Prosinac 2023 |
Eseji o kuhanju - Janjeće tripice
|
08 Studeni 2023 |
Nedjeljni ručak chefice Vesne Miletić
|
08 Listopad 2023 |
Hobotnica u žalu Nikše Ivičevića Bukare
|
01 Travanj 2023 |
Bara - zvijezda ovogodišnjeg Gastroadventra u Splitu
|
06 Prosinac 2022 |
Otključavanje okusa otoka Brača
|
13 Lipanj 2022 |
Antički začin Garum u restoranu Portofino
|
15 Lipanj 2019 |
Goût de France u restoranu Zora bila u Splitu
|
25 Ožujak 2019 |