Rogoznički gastronomski putopisi - Marina Frapa
- Detalji
- Kategorija: Gastronauti
- Hitova: 11521
Za prvo druženje Gastronauta u 2017.g. izabrana je Rogoznica - turističko mjesto šibenske rivijere u suorganizatori su bili Marina Frapa, restoran Atrium i TZ Rogoznice. U dvije foto reportaže prikazati ćemo što se u Rogoznici može vidjeti, ali dati kratki prikaz rogozničke gastronomske scene. Prva je o domaćinu Marini Frapa ...
Dani malostonskih kamenica 2017.g. u Malom Stonu ...
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 4290
Kamenice su najbolje u mjesecima koji u svom rimskom imenu imaju slovo r, a od svih njih mjesec Martus - ožujak ima posebno mjesto. Zbog toga se u najbližu subotu danu Sv.Josipa 19.ožujka, u Malom Stonu održava prava fešta kamenica. Kako je bilo ove godine pogledajte u reportaži na novom Morskom prascu ...
Opširnije: Dani malostonskih kamenica 2017.g. u Malom Stonu...
Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 5497
U petak 3.ožujka 2017.g. u Splitu je otvoren novi suvremeni edukacijsko kuharski praktikum Visoke škole za turistički i sportski menedžment Aspira. Novo otvorenbi praktikum je sigurno jedan od najsuvremenijih praktikuma u našem dijelu svijeta, a otvaranje je pratila i gastronomska prezentacija instruktora i studenata studija Gastronomije ...
Opširnije: Otvaranje Aspirinog edukacijskog kuharskog praktikuma u Splitu
Splitski polumaraton 2017
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 3542
U Splitu je danas održan 17. splitski polumaraton na kojem se sudjelovalo 490 trkača - 332 muškarca i 158 žena. Na cilj ih je došlo 428 - 295muškaraca i 133 žene ...
KONEKT u WIP Cooworking prostoru u Splitu
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 3626
U Splitu je održan prvi KONEKT Split - druženje splitskih expata, osoba s privremenim ili trajnim boravištem u Splitu s lokalnim poduzetničkim, ugostiteljskim i kulturnim sektorom.
11. smojina marenda 2017.
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 3630
Svake godine na Valentinovo, dan nakon rođendana Hajduka u spomen na Miljenka Smoju u Splitu se organizira Smojina marenda. Ove se godine marenda događa jubilarni 11. put, a 9. put se dodjeljuje "Nagrada Miljenko Smoje" za kulturni, umjetnički, novinarski ili sportski doprinos suvremenoj Dalmaciji. Žiri u sastavu i Tonko Marojević, Ana Peraica, Ivo Šimat Banov, Zlatko Marinović i Boris Kragić ove su godine nagradu dodjelili akademskoj umjetnici Jagodi Buić.
Druga priča o Krškom - iće i piće
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 7159
Samo pola sata od Zagreba smjestio se mali gradić i općina Krško. Mjesto koje je nekad bilo poznato samo kao industrijski gradić u kojem se nalazi jedina nuklearna centrala u ovom dijelu svijeta, a danas je Krško lijepo, malo mjesto po mjeri čovjeka koje sigurno zaslužuje turističko - gastronomski posjet ...
Prva priča o Krškom - turizam
- Detalji
- Kategorija: Foto reportaže
- Hitova: 4827
Samo pola sata od Zagreba smjestio se mali gradić i općina Krško. Mjesto koje je nekad bilo poznato samo kao industrijski gradić u kojem se nalazi jedina nuklearna centrala u ovom dijelu svijeta, a danas je Krško lijepo, malo mjesto po mjeri čovjeka koje sigurno zaslužuje turistički posjet ...
Gastroadvent u Splitu 2016 - četvrta adventska svijeća
- Detalji
- Kategorija: Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 4265
Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Četvrta adventska svijeća zapaljena je u uglednom restoranu Zrno Soli u Uvali baluni 8 u Splitu. Zapaljena je svjeća mira i nazdravljena uz suhi martini.
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2016 - četvrta adventska svijeća
Gastroadvent u Splitu 2016 - treća adventska svijeća
- Detalji
- Kategorija: Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 3276
Gastroadvent je prva ikada održana manifestacija na temu adventa u Splitu.Cilj je poboljšanje turističke ponude, očuvanje starih običaja i recepata te isticanje benefita mediteranske prehrane. Treća gastroadventska nedjelja bila je posvećena neuobičajenim jelima na temu maslina i maslinovog ulja - kobasice od ribe sa crnim maslinama, torta od maslina ...
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2016 - treća adventska svijeća
Stranica 10 od 12