Gastroadvent u Splitu 2017. - Treća adventska svijeća
- Detalji
- Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 4696
Ovogodišnji Gastroadvent u znaku je masline i kamilice. Ove dvije posebne biljke cvjetaju u ljeto a koristimo ih cijelu godinu. Uz njih smo zdraviji ali i ljepši. Nutrijenti iz maslinovog ulja i eterično ljekovito ulje kamilice su potvrđeno blagotvorni za ljudski organizam. Treću adventsku svijeću na splitskom gastro-adventskom vijencu zapalili su novinari televizijskih kuća, treće adventske nedjelje, 17. prosinca 2017. godine u 12 sati u prestižnom hotelu Vestibul Palace ...
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Treća adventska svijeća
Gastroadvent u Splitu 2017. - Druga adventska svijeća
- Detalji
- Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 5699
Ovogodišnji Gastroadvent u Splitu u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije. Danas su drugu adventsku svijeću u novom hotelu Marvie posvećenom zdrastvenom turizmu upalili novinari tiskanih medija potpomugnuti članovima FIJET-a, a mladi chef hotela Marvie Martin Nane Grubiša pripremio je izuzetna jela s kamilicom i maslinama ...
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Druga adventska svijeća
Gastroadvent u Splitu 2017. - Prva adventska svijeća
- Detalji
- Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 4134
Ovogodišnji Gastroadvent u Splitu u znaku je masline i kamilice. Iako neobičan spoj ljekovitog bilja i maslinovog ulja, zapravo u potpunosti iskazuje spoj nutricionizma i gastronomije. Danas su prvu adventsku svijeću na Trgu masline koji je za ovaj Advent napravljen na splitskim Prokurativama upalili novinari portala, a ugostitelji udruženi u Gastro Get (Uje oil bar, O'Zlata, Mazzgoon i Galerija bar) predstavili su jela s kamilicom i maslinom koja se cijelo vrijeme Adventa mogu kušati i u njihovim restoranima ...
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2017. - Prva adventska svijeća
Tišnjanski gastronomski putopisi - Skradinski buk
- Detalji
- Gastronauti
- Hitova: 4020
Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Treći se dio bavi rijekom Krkom, skradinskim bukom i pripremom jela ispod peke.
Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Skradinski buk
Tišnjanski gastronomski putopisi - Kornati
- Detalji
- Gastronauti
- Hitova: 5239
Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Drugi dio je posvećen Kornatima i kornatskoj gastronomiji.
Tišnjanski gastronomski putopisi - Tisno i Murter
- Detalji
- Gastronauti
- Hitova: 5391
Prvo jesensko studijsko druženje Gastronauta održalo se početkom studenog uz suorganizaciju TZ Tisno, Općine Tisno, hotel restorana Borovnik, TZ općine Murter-Kornati, Nacionalni park Kornati i Nacionalni park Krka te restorani Boba, Fešta na Opatu i Krka Belvedere. Prvi je dio posvećen suvremenoj gastronomiji Tisna i Murtera.
Opširnije: Tišnjanski gastronomski putopisi - Tisno i Murter
Split Food Festival 2017
- Detalji
- Foto reportaže
- Hitova: 4469
U Splitu je po prvi put održan Split Food Festival, gastro manifestacija koju je do sada posjetilo više od 12 tisuća ljudi, ali u gadovima Zagrebu, Varaždinu, Puli, Zadru i Rijeci. Sada je prvi put bila u Splitu na starom Hajdukovom placu ...
Vinski podrum 2017
- Detalji
- Foto reportaže
- Hitova: 8346
U Dioklecijanovim podrumima održan je Peti vinski podrum Slobodne Dalmacije - susret vinara i ljubitelja vina u prostoru koji se samo zamisliti može. Osim mogućnosti kušanja vrhunskih vina hrvatskih proizvođaća, posebnost Vnskog podruma Slobodne Dalmacije je u radionicama kojima se popularizira vinarstvo i vinogradarstvo Dalmacije. Kako je bilo ove godine na radionicama pogledajte u našoj foto reportaži ...
Biser mora 2017 - Gastro radionice
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 5506
XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od 06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Ova je reportaža posvećena upravo njima ...
Biser mora 2017 - Master Class
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 4403
XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od 06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Konačno trećeg su dana nastupili finalisti - najbolji među najboljima ...
Biser mora 2017 - 2. dan
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 3923
XII. međunarodni kulinarski festival “Biser mora” održao se od 06.04. – 9.04.2017.g., u hotelima Supetrus, Supetar, otok Brač u organizaciji SKMER-a , Saveza skuhara mediteranskih i europskih regija. Ovo je jedno od najstarijih natjecanja kuhara od razine učenika srednjih škola pa do masterklase, a uz to ne manjka niti prezentacija, degustacija, majstorskih radionica. Kako je bilo tijekom drugog dana natjecanja seniora pogledajte u kratkoj foto reportaži ...
Stranica 9 od 12