Bol i konoba Toni u Dolu
- Detalji
- Kategorija: Gastro reportaže
- Hitova: 2364
Konac lipnja je bilo idealno vrijeme za kratki vikend posjet Braču, prekrasnim plažama Bola koje nikada nisu bile ovako djevičanske i na povratku naravno ručak u kultnoj konobi Toni u Dolu na prvoklasnu bračku janjetinu ...
Gastroadvent u Splitu 2019 - četvrta adventska svijeća
- Detalji
- Kategorija: Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 2687
Danas je četvrta nedjelja adventa, a na 10. jubilarnoj manifestaciji Gastroadvent u Splitu u restoanu "Tusculum" prestižnog novog Hotel Salona Palace u Solinu, svijeću četvrte adventske nedjelje zapalili su novinari tiskanih medija, uz predstavnike turističkih zajednica i Splitsko-dalmatinske županije. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi, i to posebno biljka ružmarin.
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2019 - četvrta adventska svijeća
Gastroadvent u Splitu 2019. - treća adventska svijeća
- Detalji
- Kategorija: Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 4213
Danas je treća nedjelja adventa, a na 10. jubilarnoj manifestaciji Gastroadvent u Splitu u restoanu Andrea Nirs, svijeću treće adventske nedjelje zapalili su novinari TV postaja uz predstavnike turističkih zajednica i grada Splita. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi, a današnji gosti su bili i predstavnici Bola na Braču.
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2019. - treća adventska svijeća
Dioklecijaova amfora 2019. - Kako pripremiti palamidu na gradelama?
- Detalji
- Kategorija: Gastro reportaže
- Hitova: 2958
I ove se godine održala Dioklecijanova amfora 2019., natjecanje kuhara u organizaciji ŠKMER-a (Udruge šefova kuhinje mediteranskih i europskih regija) koje okuplja kuhare iz svih djelova Hrvatske. Uz natjecanje profesionalnih mladih kuhara na Dioklecijanovoj amfori već se tradicionalno natječu i predstavnici medija u pripremi dalmatinskih jela. Ove je godine tema bila priprema palamide, priloga i umaka na gradelama. Naravno da su i Skitopisi bili na natjecanju ...
Opširnije: Dioklecijaova amfora 2019. - Kako pripremiti palamidu na gradelama?
Gastroadvent u Splitu 2019. - druga adventska svijeća
- Detalji
- Kategorija: Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 2860
Danas je druga nedjelja adventa, a na 10. jubilarnoj manifestaciji Gastroadvent u Splitu u restoanu Chops & grill, svijeću druge adventske nedjelje zapalili su novinari radio postaja uz predstavnike turističkih zajednica i grada Splita. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi, a današnji gosti su bili i šoltanski maslinari i uljari.
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2019. - druga adventska svijeća
Gastroadvent u Splitu 2019. - prva adventska svijeća
- Detalji
- Kategorija: Gastroadvent u Splitu
- Hitova: 3436
U nedjelju, 1. prosinca 2019. godine u 13 sati u kultnoj splitskoj pizzeriji Galija, Tončićeva 12 u Splitu svijeću prve adventske nedjelje zapalili su novinari portala uz predstavnike turističkih zajednica i Splitsko-dalmatinske županije. Tema ovogodišnjeg jubilarnog 10. Gastroadventa u Splitu je Mediteranska prehrana-naši tragovi ...
Opširnije: Gastroadvent u Splitu 2019. - prva adventska svijeća
Rhodos u dvije slike - impresije s Rhodosa
- Detalji
- Kategorija: FIJET putopisi
- Hitova: 2252
Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T. organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Druga foto reportaža donosi neke od impresija s Rhodos-a ...
Rhodos u dvije slike - FIJET kongres na Rhodosu
- Detalji
- Kategorija: FIJET putopisi
- Hitova: 2073
Svake godine svjetska udruga turističkih novinara i pisaca u turizmu F.I.J.E.T. organizira godišnji kongres u drugoj zemlji domaćina. Ove 2019. godine to bio grčki otok Rhodos. Kako je bilo Rhodosu ispričati ćemo vam kroz dvije foto reportaže. Prva je priča o FIJET kongresu i Rhodosu ...
60 godina Vegete
- Detalji
- Kategorija: Gastro reportaže
- Hitova: 2984
Vegeta je danas slavila svoj 60. rođendan organizirajući promociju novog dizajna Vegetinih etiketa uz kuharsko natjecanje poznatih u splitskom restoranu Adriatic Grašo ...
Antički začin Garum u restoranu Portofino
- Detalji
- Kategorija: Gastro priče
- Hitova: 3241
Restoran Portofino i Olja Martinić su u petak, 14. lipnja 2019. godine poklonili Splitu i svim njegovim posjetiteljima tematski carski ručak '40 školjki za 40 godina UNESCO-ove zaštite Dioklecijanove palače' uz promociju antičkog začina Garum ...
Biser mora 2019. - prezentacije
- Detalji
- Kategorija: Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2154
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...
Stranica 4 od 11