Biser mora 2019. - prezentacije
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2513
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...
Biser mora 2019. - radionice
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2812
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Osim natjecanja važan dio Bisera mora su redionice i prezentacije ...
Biser mora 2019. - finalno natjecanje
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2986
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. U finale je ušlo 5 natjecatelja u natjecanju kuhanja s namirnicama koje su tek vidjeli na natjecanju. Što su skuhali pokazuje naša slijedeća reportaža.
Biser mora - 2019. - priprema ribe
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2277
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i Rižoto. i Rižoto. Pogledajmo kako su juniri i seniori pripremali ribu i meso.
Biser mora 2019. - priprema rižota
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2807
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Juniori i seniori se natječu u nekoliko kategorija: Riba, Janjetina, Piletina, Jaja i što je meni posebno zanimljivo Rižoto, pa krećemo od toga.
Biser mora 2019 - na mladima svijet ostaje
- Detalji
- Biser mora i Grand Gourmet
- Hitova: 2222
Biser mora je najveće kulinarsko natjecanje u Hrvatskoj koje na početku turističke sezone, obično koncem ožujka, u Supetar na otoko Braču dovede nekoliko stotina profesionalnih kuhara, od najmlađih koji se prvi put natječu na međunarodnim natjecanjima, do iskusnih seniora. Kao i svake godine Biser mora 2019. je bio zanimljiva što ćemo i pokazati kroz nekoliko foto reportaža. Kranimo s najmlađima. Na njima ipak svijet (i kuhinje) ostaju ...
Goût de France u restoranu Zora bila u Splitu
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 3063
Glavna večera ovog petog izdanja projekta Goût de France (Dobra Francuska) koji se održao na prvi dan proljeća u četvrtak, 21. ožujka 2019. godine, imala je za cilj okupiti 5000 chefova na 5 kontinenata koji će slaviti francusku gastronomiju. I Split se ove godine uključio sa četri restorana. Mi smo bili u Zori biloj ...
Dan D za gastronomsku scenu Hrvatske - 50 nijansi zelene
- Detalji
- Gastro priče
- Hitova: 4545
Danas se u Splitu u restoranu 'Zora bila' dogodio dan D za gastronomsku scenu ne samo Splita, već i cijele Hrvatske. U suradnji nutricionistice Olje Marinić i kuharskog i bračnog para Sandre i Dane, dogodilo se posebno gastronomsko događanje - tematski ručak - 50 nijansi zelene ...
Opširnije: Dan D za gastronomsku scenu Hrvatske - 50 nijansi zelene
IKKER 2019. - Centaurus, Kali tuna i natjecanje amatera
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 3143
U organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), okupilo je u makarskom hotelu ‘Miramare’ deset kuharskih prvaka iz Italije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Srbije i Makedonije na petom izdanju Interregionalnog natjecanja kuhara regije – IKKER 2019. Osim natjecanja profesionalaca, na IKER-u 2019. bilo je i radionica i natjecanja kuhara amatera ...
Opširnije: IKKER 2019. - Centaurus, Kali tuna i natjecanje amatera
IKKER 2019. - Natjecanje najboljih kuhara regije
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 3519
U organizaciji Šefova kuhinja mediteranskih i europskih regija (ŠKMER), okupilo je u makarskom hotelu ‘Miramare’ deset kuharskih prvaka iz Italije, Hrvatske, Crne Gore, Slovenije, Srbije i Makedonije na petom izdanju Interregionalnog natjecanja kuhara regije – IKKER 2019.
Dioklecijanova amfora 2018. - Josipov rižoto od kozica, sušenih poma i pistacija
- Detalji
- Gastro reportaže
- Hitova: 3743
I ove se godine održala Dioklecijanova amfora 2018., natjecanje natjecanje kuhara u organizaciji SKMER-a (Udruge šefova kuhinje mediteranskih i europskih regija) koje okuplja kuhare iz svih djelova Hrvatske. Uz natjecanje profesionalnih mladih kuhara na Dioklecijanovoj amfori već se tradicionalno natječu i predstavnici medija u pripremi tradicionalnih dalmatinskih jela. Ove je godine tema bila rižoto od kozica. Ekipa Skitopisa je i ove godine sudjelovala s Josipovim posebnim receptom ...
Opširnije: Dioklecijanova amfora 2018. - Josipov rižoto od kozica, sušenih poma i pistacija
Stranica 6 od 12