Jedan od sponozora događanja na Biseru mora 2018. bila je i tvrtka Centaurus i Gastro ribarnice Brač koji su organizirali i posebnu prezentaciju asortimana 'Odabir najboljih namirnica iz mora'. Centurus je prezentirao bogatu ponudu i nove proizvode za sezonu 2018. U Konobi Peka u sklopu turističkog naselja Svpetrus Hoteli, Supetar, chef Antun Nišević je od Centaurusovih izvrsnih morskih namirnica napravio maštovita hladna i topla morska jela, dok je u bračkom kanalu divljala bura.
Chef Antun Nišević prezentira što se sve od Centaurusovih namirnica može napraviti ...
Kozice, hobotnica, pjenica od lososa ...
Salata od hobotnice s klicama.
Hladna salata od sipe.
Hladna salata od hobotnice.
Salata od hobotnice na drugi način.
Pjenice i paštete.
Pečena sabljarka.
CRagu od ribe s paprikom.
Zamotuljci od srdela.
Riblji popečci u gustom umaku od aceta.
Riba u škartocu ...
mirisna i ukusna.
I sve to na veliko zadovoljstvo svih prisutnih. Centaurus i Ribarnice Brač su sigurno bili zvjezde Bisera mora 2018.