Ima li većeg afrodizijaka od tartufa? restoran kadena je imao to na umu organiziravši u suradnji sa Zigante tartufi i Medea vinima večer tartufa. U posebnoj atmosferi restorana Kadena chefovi Nikola Eterović i Damir Modrušan iz restorana Zigante osmislili su večer tarufa, koju su izvrsno pratila vina Medea iz Pule.
Predstavnik vina Medea, chef Nikola Eterović i chef Damir Modrušan
Prvi slijed chefa Nikole Eterovića: Janjeći file, istarska panceta frajerica, korijen celera, poriluk, cvijet soli, majčina dušica, cvijet ružmarina i cvijet murtile, menta, citrusno voće, agrumi, svježi crni tartufi, med, mini kruška uz Medea Malvazija 2017.
Drugi slijed chefa Damira Modrušana: kapesannte, žuta mrkva, korjen celera, peršin, mlada kapulica, paričnjak, crni tartuf, prepeličja jaja, brašno iz Grabskih mlinica, svježi origano, Martell uz medea Chardonnay 2017.
Treći slijed chefa Nikole Eterovića: Domaća palenta, Lečevačko domaće tučeno maslo, dehidrirane marinirane cherry rajčice - organski uzgoj, mlada kapula, svježi crni tartif, jaje 60 minuta kuhano u sous vide na 600C, cvijet himalajske soli uz odležanu Medea Monitron malvaziju 2016.
Četvrti slijed chefa damira Modrušana: Filet bijele ribe, sipa crumble, šenon, Moet Rose uz Medea Cabernet 2016.
i na kraju maštoviti desert s tartufima uz Medea merlot 2016.
Večer u Kadeni ne bi bila toliko zanimljiva da nema sommečliera Damira Slavkovića ...
u čijem su se društvu svi htjeli slikati ...
...
Za posebni ugođaj pred-valentinovske večere pobrinula se grupa Bambola:
a uz njih se uvijek pleše:
Sve u svemu večer je bila posebna, i po jelima i po vinima i po zabavi ...